New post notifications

Report any problems here, suggest improvements, give us feedback etc.
Post Reply
User avatar
fagin
Posts: 13295
Joined: Fri Sep 19, 2008 11:23 pm
Location: Tallahatchie Bridge. At the bottom.

New post notifications

Post by fagin » Wed May 04, 2016 9:22 pm

When I logged on I used to get little orange markers by the subjects notifiying new posts, but I don't get them lately ? Which buttons do I hammer on my computater to make it work again ?
If you need me to explain, then you wouldn't understand.

Rick Sanderson
Posts: 1589
Joined: Wed May 15, 2013 11:27 am
Location: East Lancs

Post by Rick Sanderson » Wed May 04, 2016 11:11 pm

You're slowly turning into my mother in law.

Though arguably better looking.
If we are all ignorant the world over, we can all be friends - Henning Wehn

User avatar
fagin
Posts: 13295
Joined: Fri Sep 19, 2008 11:23 pm
Location: Tallahatchie Bridge. At the bottom.

Post by fagin » Wed May 04, 2016 11:25 pm

I look good in a headscarf.
If you need me to explain, then you wouldn't understand.

Rick Sanderson
Posts: 1589
Joined: Wed May 15, 2013 11:27 am
Location: East Lancs

Post by Rick Sanderson » Wed May 04, 2016 11:47 pm

You look good through a headscarf.
If we are all ignorant the world over, we can all be friends - Henning Wehn

User avatar
theOptom
Site Admin
Posts: 4166
Joined: Tue Aug 02, 2005 10:29 pm
Location: UK
Contact:

Post by theOptom » Sat May 07, 2016 10:31 am

It seems to be working for me (I see the moving orange icon thing). Maybe try clearing your cache, or try it in another browser first.
You work 20 years paying off a mortgage to a bank who created the money they lent you out of thin air. Debt is the modern day slavery. There is a better way: Watch this Video

User avatar
eagle
Posts: 19491
Joined: Mon Apr 03, 2006 10:29 pm
Location: Treetops, top nest (moved up in the world)

Post by eagle » Sat May 07, 2016 7:15 pm

It works for me but my fingers are unhulk like.
Overall Premier League Prediction Champion from 2007-2017

yzf-r1
Posts: 1401
Joined: Fri Nov 25, 2005 7:30 pm

Post by yzf-r1 » Fri Jan 06, 2017 9:47 am

When I first log in, I have all the yellow markers for new posts. However, if I post something then go back to the homepage, all the new post markers have gone even though I have not clicked into any other than the first topic?

Anybody else have this issue?

Browsing on Chrome for Android.

User avatar
theOptom
Site Admin
Posts: 4166
Joined: Tue Aug 02, 2005 10:29 pm
Location: UK
Contact:

Post by theOptom » Fri Jan 06, 2017 11:02 am

I just tested it and I never had that issue. Desktop and IE.
You work 20 years paying off a mortgage to a bank who created the money they lent you out of thin air. Debt is the modern day slavery. There is a better way: Watch this Video

yzf-r1
Posts: 1401
Joined: Fri Nov 25, 2005 7:30 pm

Post by yzf-r1 » Fri Jan 06, 2017 12:35 pm

It's just happened again

Rick Sanderson
Posts: 1589
Joined: Wed May 15, 2013 11:27 am
Location: East Lancs

Post by Rick Sanderson » Fri Jan 06, 2017 4:28 pm

Working OK here.

Though I went through a phase, when using an Android tablet, of logging in and seeing the message 'no new posts' when there plainly were.
If we are all ignorant the world over, we can all be friends - Henning Wehn

User avatar
Izopter
Posts: 17556
Joined: Wed Mar 22, 2006 11:20 pm
Location: Warwickshire

Post by Izopter » Fri Jan 06, 2017 4:34 pm

If you go into a new post then exit again the tab stays orange until you click New posts since last visit which clears it.
Independence is a state of mind. All else follows.

yzf-r1
Posts: 1401
Joined: Fri Nov 25, 2005 7:30 pm

Post by yzf-r1 » Fri Jan 06, 2017 6:05 pm

Not sure what I am doing wrong, but I keep saying I will read all the new posts then comment where I want to...then I just go and forget to do that and post on the first post. D'oh! Never mind...I have to use the details of post timings to decide what is new.

Post Reply