Have we lost a load of posts?

Report any problems here, suggest improvements, give us feedback etc.
Post Reply
User avatar
Steve Mayer
Posts: 6072
Joined: Fri Mar 17, 2006 12:51 pm
Location: Stalybridge
Contact:

Have we lost a load of posts?

Post by Steve Mayer » Wed Nov 19, 2014 10:26 am

I struggled to log in to theOptom this morning. I had a message that I had a pm, responded to it, and then was logged out. I cannot find any trace of the pm I received or the response I made. We seem to have lost quite a few posts too.

Steve
Steve

User avatar
curlyclaz
Posts: 6233
Joined: Mon Jan 23, 2006 10:49 pm
Location: At squirrel club.

Post by curlyclaz » Wed Nov 19, 2014 10:46 am

There is a sticky about changing server and an old backup having been used. I guess this is where a lot of recent posts have vanished from ?
Don't feed the trolls.

User avatar
Pritesh
Posts: 3599
Joined: Mon Jan 09, 2006 7:08 am
Location: On an orange

Post by Pritesh » Wed Nov 19, 2014 11:54 am

Yep, looks like the host used an old database - they just need to copy the newer database over and it'll all be fine...

User avatar
Izopter
Posts: 17558
Joined: Wed Mar 22, 2006 11:20 pm
Location: Warwickshire

Post by Izopter » Wed Nov 19, 2014 12:15 pm

A few months ago 'some' of us were posted into a Z-Alzheimer's store - only the very recent memories were retained, everything past that is lorst and gorne. :(
Now you know what it can be like!
Independence is a state of mind. All else follows.

Post Reply