Page 1 of 1

New post notifications

Posted: Wed May 04, 2016 9:22 pm
by fagin
When I logged on I used to get little orange markers by the subjects notifiying new posts, but I don't get them lately ? Which buttons do I hammer on my computater to make it work again ?

Posted: Wed May 04, 2016 11:11 pm
by Rick Sanderson
You're slowly turning into my mother in law.

Though arguably better looking.

Posted: Wed May 04, 2016 11:25 pm
by fagin
I look good in a headscarf.

Posted: Wed May 04, 2016 11:47 pm
by Rick Sanderson
You look good through a headscarf.

Posted: Sat May 07, 2016 10:31 am
by theOptom
It seems to be working for me (I see the moving orange icon thing). Maybe try clearing your cache, or try it in another browser first.

Posted: Sat May 07, 2016 7:15 pm
by eagle
It works for me but my fingers are unhulk like.

Posted: Fri Jan 06, 2017 9:47 am
by yzf-r1
When I first log in, I have all the yellow markers for new posts. However, if I post something then go back to the homepage, all the new post markers have gone even though I have not clicked into any other than the first topic?

Anybody else have this issue?

Browsing on Chrome for Android.

Posted: Fri Jan 06, 2017 11:02 am
by theOptom
I just tested it and I never had that issue. Desktop and IE.

Posted: Fri Jan 06, 2017 12:35 pm
by yzf-r1
It's just happened again

Posted: Fri Jan 06, 2017 4:28 pm
by Rick Sanderson
Working OK here.

Though I went through a phase, when using an Android tablet, of logging in and seeing the message 'no new posts' when there plainly were.

Posted: Fri Jan 06, 2017 4:34 pm
by Izopter
If you go into a new post then exit again the tab stays orange until you click New posts since last visit which clears it.

Posted: Fri Jan 06, 2017 6:05 pm
by yzf-r1
Not sure what I am doing wrong, but I keep saying I will read all the new posts then comment where I want to...then I just go and forget to do that and post on the first post. D'oh! Never mind...I have to use the details of post timings to decide what is new.